2016. február 19., péntek

Piroska and Tibor Torma Founders Diamond

Történet

Piroska óvónőként, Tibor gépészmérnökként, majd sikeres bűnügyi vezetőként dolgoztak évekig.
Az alkalmazotti világ korlátaiból szabadulva vállalkozásokat indítottak: élelmiszerbolt, vendéglátás, száraztésztagyártás. Napi 15-18 óra munkával töltött évek után látták, hogy nem erre vágytak és keresték a kiutat a mókuskerékből. Baráti házaspár mutatta meg az  üzletei lehetőséget, ami elsőre túl rózsaszínnek és hihetetlennek tűnt számukra.
Az üzleti rendezvényeken találkoztak olyan sikeres emberekkel, akik a felépített üzletüknek köszönhetően éltek olyan szabad életet, amire ők mindig is vágytak.
A negyedik gyermeküket várták, amikor neki vágtak az üzletnek.. 15 hónap után a jövedelmük elérte a hagyományos vállalkozásban keresett összeget. Ez alatt a hagyományos vállalkozásban hozott rossz pénzügyi döntések és egyéb körülmények miatt az álmuk rémálommá változott, mindenüket elveszítették. Családi ház és autók nélkül maradva kis albérletbe költöztek. Tudták, hogy az anyagi függetlenség eléréséhez nincs jobb lehetőség, mint az elkezdett üzlet felépítése. 
Vállalkozói hozzáállással, kitartó munkával az üzletük  ma már több, mint 18 országra kiterjedt és folyamatosan bővül.
Büszkék arra, hogy sok ember életében tudtak pozitív változást hozni az üzlet bemutatásával és átadásával. Több országban számos családnak segitettek, akik elérték az anyagi függetlenséget, szabadságot. Megteremtették pénzük és idő egyensúlyát, passzivjövedelemmel rendelkeznek és egy stresszmentes életet élhetnek.
Ma a stabil üzletüknek köszönhetően, saját családi házukban élnek. Az üzletben eltöltött 20 év során a gyerekek is megtapasztalták a vállalkozás nyújtotta előnyöket, biztonságot, ezért ma már a 4 felnőtt gyermekük is üzlettulajdonosok és a jövőt az üzletük kiépítésében látják, melyhez a szülők is minden támogatást megadnak.
Az elmúlt években több mint 30  országban utaztak, síeltek, búvárkodtak, sportoltak, hajóztak, kirándultak, pihentek, dolgoztak, és új barátokat szereztek. 
Rendszeresen meghívást kapnak több országban, ahol több ezer emberrel megoszthatják sikertörténetüket, üzleti tapasztalatukat, vezetői tudásukat, hogy minél több embernek adjanak hitet és segítséget, hogy elérjék álmaikat, megteremtsék az anyagi függetlenséget és szabadságot.
 Felelősséget éreznek azért, hogy még több embernek adják tovább a remény, a független és korlátlan lehetőségek üzletét. 
Mottójuk segít és erőt ad:

Ha legyőzöd önmagad, nyertél!